Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 31
Ga naar:   

verloskundige

13 juni 2007

Vanmiddag zijn we weer even bij de verloskundige geweest om 't hartje te horen. Het was weer slecht te vinden, maar we hebben het even gehoord. De kleine zat wel steeds tegen de doptone te schoppen, 1 keer voelde ik het ook, dat was wel erg leuk . De verloskundige dacht dat ze het zo slecht kon laten horen omdat m'n baarmoeder naar achteren gekanteld ligt.

verloskundige

29 mei 2007

Vanmiddag ben ik bij de verloskundige geweest. Bloeddruk gemeten: 100/60, netjes dus. De uitslagen van 't bloedonderzoek waren ook goed, m'n Hb was 8,4! ook mooi. Daarna gingen we naar 't hartje luisteren, dat kon ze niet vinden.....pff... spannend. Met het echoapparaat gekeken en daar was gelukkig wel een kloppend hartje te zien. Toen wist ze waar het ongeveer zat en heeft het nog eens geprobeerd met de doptone en ja hoor,... nu gelukkig wel te horen... alleen heel kort, na een paar seconden bewoog er wat en was het geluid weer weg. Toen heeft ze nog even gezocht en daar was het gelukkig weer!! Toen konden we het iets langer horen maar 't duurde ook niet echt langer dan 10 seconden ofzo... maar 'k ben allang blij dat het hartje het doet Over 2 weken mag ik weer even langskomen om 't hartje te horen en dan begin juli weer een gewone afspraak.

12 Weken!!

20 mei 2007

12 weken zwanger alweer!!!
Toch een beetje een gevoel van 'yes, we hebben het gehaald'. Al kan er natuurlijk altijd nog iets misgaan maar de kans is wel veel kleiner, zeker omdat we al een goede echo gehad hebben. Volgende week dinsdag naar de verloskundige, ik hoop dat ze het hartje kan laten horen!!!!

Echo

10 mei 2007

De echo vanmorgen in 't IJsselland was goed.
Een mini-mensje met kloppend hartje
Het was 3,8cm wat betekend dat ik nu 10 weken en 4 dagen zwanger ben en uitgerekend op 2 december 2007. Het was een mooie echo van een kindje met hoofdje, buikje, ampjes en beentjes!!

Naar de verloskundige

01 mei 2007

Vandaag voor 't eerst weer bij de verloskundige geweest.
Bloeddruk en urine was goed. De uitgerekende datum is nog niet helemaal duidelijk omdat m'n cyclus nog een beetje in de war was na m'n miskraam (16-01-07). Volgende week een echo in 't IJssellandziekenhuis om de termijn te bepalen! Spannend!!!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.