Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 31
Ga naar:   

verloskundige

24 september 2007

De verloskundige was erg tevreden, alles was goed, m'n bloeddruk iets hoger dan normaal, hij was nu 120/75 dus nog steeds prima. En m'n hb was weer omhoog gegaan, die was nu 8,0 leve de Floradix
M'n urine was ook goed en de beeb lekker actief (zoals heel de dag ). Ik had weer bloedsuiker geprikt, daar was de vk ook tevreden over, voorlopig hoef ik niet naar de gyneacoloog, waarschijnlijk wel een extra groei-echo over een paar weekjes, maar da's niet erg natuurlijk . Ze vond m'n buik wel flink en ze verwacht een flinke beeb, en ze zei dat ik veel vruchtwater heb. Maar dat komt er vanzelf wel uit.
'k ben blij dat ik voorlopig bij de vk onder controle mag blijven

verloskundige

03 september 2007

Vanmorgen zijn we weer op controle geweest bij de verloskundige. De bloeddruk was goed en het hartje klopte mooi Ik heb thuis suiker geprikt, de 1e keer was het een beetje hoog, ik heb toen gebeld met de verloskundige en hou nu een dieet, daarmee gaat het goed. De verloskundige wilde even overleggen of ik naar de gyneacoloog moet, dat hoor ik volgende keer. Ze vond me ook nogal dik, ze denkt dat ik (weer) veel vruchtwater heb. Over 3 weken moet ik weer terugkomen en dan ook steeds weer urine meebrengen.

verloskundige

06 augustus 2007

We zijn weer bij de verloskundige geweest, het hartje luisteren ging nu heel goed. Ze had het heel snel gevonden en de kleine bleef lekker stilzitten! Verder was alles goed, alleen m'n Hb een beetje laag, 6,8 daarom moet ik nu aan de Floradix. En suiker gaan prikken, dat mag ik gewoon zelf thuis doen.

20 weken echo

17 juli 2007

Vanavond hebben we de 20 weken echo gehad en alles wat ze bekeken hebben zag er goed uit

Geschopt

26 juni 2007
Vanmiddag heb ik de kleine weer even gevoeld

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.